Yleistä

Kaikki hinnat sisältävä arvonlisäveron (24%). Valmiina varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-3 vuorokautta maksusuorituksen saapumisesta. Tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika sovitaan tapauskohtaisesti. Poikkeuksellisista toimitusajoista on ilmoitus verkkokaupan etusivulla. Tilaajan tulee olla yli 18-vuotias. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja toimitusehtoja.


Maksutavat 

Maksutapana on ennakkomaksu tilille.


Toimitusmaksu

Tilauksen toimitusmaksu määräytyy tuotteen/tuotteiden painon mukaan. Toimituskulut ovat 300 grammaan asti 1,80 €. Yli 300 gramman tilauksista toimituskulut ovat 6,70 €. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kirjeenä. Yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.

Vaihtoehtoisesti voit valita Nouto-toimituksen, jolloin tilaus noudetaan myyjän toimipisteestä Vantaalta sovittuna ajankohtana. Noutotilauksista ei peritä toimituskuluja.


Palautukset

Mikäli tuote ei jostain syystä vastaa odotuksiasi, sinulla on oikeus palauttaa tuote 14 vuorokauden kuluessa sen vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa. Pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla ennen palautusta. Maksu palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille 14 päivän kuluessa tuotteen palautumisesta.